Era novih native rješenja

2020/ content agency predstavlja vam sljedeću generaciju native rješenja.

Native članci su vam omiljeni oglašivački format kojim želite komunicirati sa svojim kupcima ili klijentima jer želite izazvati emociju i stvoriti posebnu povezanost publike sa svojim brendom.

Predstavljamo vam inovativan native format NativeNEXT;

Što sadržava?

 

Videoemisija / (panel / intervju / webinar)

  • Isporučujemo video emisiju u kojoj sudjeluje do četiri sugovornika + moderator.
  • Trajanje video emisije do 30 minuta.
  • Cjelokupna priprema sadržaja emisije, teaser za komunikaciju na društvenim mrežama (15 sek), pozivanje i koordinacija sugovornika te montaža materijala uključena je u paket.

*dodatna mogućnost: prijevod i/ili titlanje emisije
** dodatna mogućnost: zakup medijskog prostora i prikazivanje emisije na odabranoj web platformi.

Native članak / – isporuka native članka na zadanu temu prema vašem briefu + 2 fotografije, koje imate pravo koristiti i dalje plasirati kao cjelinu.

Format se isporučuje u tri zasebna dijela;

  • Custom-made prijelom native članka (agencija predlaže finalni izgled članka na odabranim platformama)
  • Native tekst u word dokumentu
  • Fotografija 1 i fotografija 2

*s obzirom da imate mogućnost odabrati na koji ćete način i na kojim platformama koristiti isporučene materijale, nudimo vam mogućnost dodatnih custom-made prijeloma NativeNEXT formata.
** napomena: fotografije se mogu koristiti isključivo kao sastavni dio native članka odnosno NativeNEXT formata.

Native videoformat / –  isporuka video montaže u trajanju do 5 minuta + neobrađene snimljene materijale. Video uključuje snimanje do maksimalno dvije lokacije u radijusu 50 kilometara od Zagreba.

*dodatna mogućnost: za sve dodatne zahtjeve izvan standardnog native videoformata cijena se dodatno formira prema zadanim parametrima.

Video oprema 2020/ content agency prati trendove i potrebe tržišta te sukladno tome koristi najmodernije tehnologije i novitete. Studijska oprema kojom raspolažemo sastoji se od profesionalnih Canon 4K kamkordera, Leofoto video stativa i najmodernije LED rasvjete, dok su za snimanje na raspolaganju Canon DSLR i mirroless fotoaparati, DJI dron i stabilizator za kamere, kao i mnoštvo akcijskih kamera  koje imaju mogućnost snimanja u 4K. Za livestream koristimo Blackmagic proizvode, a za zvuk Rode i Saramonic mikrofone.

Spremni ste za novo doba inovativnih marketinških strategija u digitalnom okruženju? 2020/ content agency nudi vam nestandardne native formate, kojima ćete se uspješno približiti svojoj ciljanoj publici. Eksperimetirajte s novim tailor made formatima jer je naš content laboratorij za vas pripremio posebnu poslasticu među nativeima.

Personalizirajte svoj sadržaj, angažirajte ciljanu publiku a mi ćemo za vas prilagoditi sadržaj prema izgledu i istinskom “osjećaju” vašeg brenda.

Što sadržava?

 

Virtualni asistent / – virtualni asistent na raspolaganju je korisnicima za trenutno rješavanje upita i zahtjeva.
Virtualni asistent omogućuje unaprjeđenje komunikacije s korisnicima preko digitalnih kanala (Viber, WhatsApp)

Content kviz / – Da biste se istaknuli u oglasnim formatima i da biste dobili toliko željen angažman ciljane publike nudimo vam zanimljiv, lepršav i razigran sadržaj, kojeg publika jednostavno obožava.
Deset zanimljivih pitanja (fun facts), atraktivan i inovativan dizajn isporučujemo vam kao gotov materijal, koji možete plasirati kao dio bilo koje medijske kampanje ili samostalno na platformama koje vi odaberete.

Predstavljamo vam ultimativni content native format koji označava eru novih native rješenja. Ovaj inovativni format zainteresirat će i one najokorjelije skeptike prema svim formatima oglašavanja jer ćemo vašem sadržaju dati glas, boju, miris i okus…

Želite isprobati nove produkcijske formate? Voljeli biste ispričati priču o svom proizvodu ili usluzi. Za nas je slušati klijenta jedno, mi smo naučili kako vas čuti i čvrsto vjerujemo da ugrađivanjem djelića sebe u svaku priču pružamo vama, dragim partnerima, ali i krajnjim čitateljima, sadržaj koji će pričati priču i o kojem će se pričati.

Što sadržava?

 

Native članak / – isporuka native članka na zadanu temu prema vašem briefu + 2 fotografije, koje imate pravo koristiti i dalje plasirati kao cjelinu. Format se isporučuje u zasebnim dijelovima:

  • Custom-made prijelom native članka (agencija predlaže finalni izgled članka na odabranim platformama)
  • Native tekst u word dokumentu
  • Fotografija 1 i fotografija 2

*s obzirom da imate mogućnost odabrati na koji ćete način i na kojim platformama koristiti isporučene materijale, nudimo vam mogućnost dodatnih custom-made prijeloma AlphaNATIVE formata.
** napomena: fotografije se mogu koristiti isključivo kao sastavni dio native članka odnosno AlphaNATIVE formata.

Interaktivna infografika / – isporuka brendirane infografike prema vašem briefu koja sadrži interaktivne elemente. Infografika je izvrstan i vizualno atraktivan alat za generiranje nove publike, a mi ćemo za vas napraviti brendiranu infografiku punu zanimljivih činjenica koja će na inovativan način predstaviti vaš brend.

Native videoformat / – isporuka video montaže u trajanju do 5 minuta + neobrađene snimljene materijale. Video uključuje snimanje do maksimalno dvije lokacije u radijusu 50 kilometara od Zagreba.

*dodatna mogućnost: za sve dodatne zahtjeve izvan standardnog native videoformata cijena se dodatno formira prema zadanim parametrima.

Predstavljamo vam native članak idealan za farmaceutsku industriju i područje zdravstva, koji ostaje u vašem vlasništvu, a možete ga plasirati na željenim platformama. Healthive produciramo u suradnji s eminentnim novinarkama koje godinama prate farmaceutsku industriju i teme iz područja zdravstva.

Što sadržava?

 

Isporuka native članka na zadanu temu prema vašem briefu + 2 fotografije, koje imate pravo koristiti i dalje plasirati kao cjelinu. Format se isporučuje u zasebnim dijelovima:

 • Custom-made prijelom native članka (agencija predlaže finalni izgled članka na odabranim platformama)
 • Native tekst u word dokumentu
 • Fotografija i fotografija 2

*s obzirom da imate mogućnost odabrati na koji ćete način i na kojim platformama koristiti isporučene materijale, nudimo vam mogućnost dodatnih custom-made prijeloma HealthIVE formata.
** napomena: fotografije se mogu koristiti isključivo kao sastavni dio native članka odnosno HealthIVE formata.

Nudimo vam mogućnost snimanja autentičnih autorskih fotografija, koje nisu prethodno objavljene. Prilagođene su i prate temu native formata te ostaju u trajnom vlasništvu klijenta. Možete ih koristiti kad god i koliko god puta želite bez potpisivanja autora.

Primjeri:

 • Koorporativno snimanje u uredu za native članak/intervju
 • Eventi/promo photo
 • Fotografije za društvene mreže
 • Product photo

*snimanje se dogovara unaprijed do maksimalno dvije lokacije u radijusu 50 kilometara od Zagreba. Cijena na upit.